Samen
Sterk
Zekerheid

Credit Life betaalt wanneer u dat niet kunt.

Wij zorgen ervoor dat u uw betalingsverplichtingen kunt nakomen

Wanneer u een huis koopt, of een gezin sticht gaat u een financiële verplichting aan. Misschien vraagt u zich weleens af of u die verplichtingen wel altijd zal kunnen betalen.

Samen met onze partners nemen wij u deze zorgen graag uit handen. Of het nu gaat om het garanderen van terugkerende betalingsverplichtingen of de financiële zekerheid voor uw gezin – wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Wij staan voor u klaar met jarenlange ervaring in betalingsbeschermingsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Woonlastenverzekering

Met de Credit Life Woonlastenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunt u met de woonlastenverzekering blijven betalen.

Meer Info

Inkomensgarantie

De Credit Life Inkomensgarantie voorkomt een ongewenste daling van het inkomen bij arbeidsongeschiktheid. De WIA-uitkering wordt tijdens de arbeidsongeschiktheid gegarandeerd aangevuld tot het afgesproken bedrag.

Meer Info

Arbeidsongeschiktheids-
RisicoVerzekering

De Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV) keert eenmalig een vrij te besteden bedrag uit als u echt niet meer kunt werken en daarom in de IVA terecht komt.  

Meer Info

Overlijdensrisicoverzekering

Als het inkomen van de belangrijkste kostwinner wegvalt, kunnen de meeste van ons nog maar een paar maanden van ons spaargeld leven. 

Meer Info

Kredietbeschermer

Met de Credit Life Kredietbeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

Meer Info

    

 

Klantenservice

Heb je vragen over onze verzekeringen, behandeling van aanvragen of een polisopmaak, neem dan contact met ons op.

 

Meer Info