Samen
Sterk
Zekerheid

Advies op maat

Laat u goed adviseren over het optimaal beschermen van uw inkomen. De financiële producten van Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook uw eigen hypotheek- of financieel adviseur onze producten aanbiedt.
Is dat niet het geval of heeft u nog geen adviseur, dan brengen wij u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. 

Neem hier contact met ons op.

klik hier

Klachtenafhandeling

Verzekeringen bieden zonder problemen en intermediairs bijstaan als het nodig is. Dat staat hoog op onze prioriteitenlijst. U merkt dat natuurlijk aan de kwaliteit van onze producten, maar bijvoorbeeld ook aan de snelheid van handelen bij aanvragen of schademeldingen en het contact met onze medewerkers.
Heeft u desondanks een negatieve ervaring of bent u niet tevreden over een product? Aarzel niet om het door te geven. We doen er alles aan om een gezamenlijke oplossing te vinden. De directie van Credit Life zet zich hier persoonlijk voor in.

Hoe geeft u een klacht door? 

klik hier

MyCreditLife

MyCreditLife is het online platform om de verzekering bij verzekeraar Credit Life sneller en veiliger te kunnen verwerken. Alleen geautoriseerde gebruikers hebben toegang tot uw gegevens. Dat is wel zo veilig.

Nadat uw adviseur bij ons een aanvraag heeft ingediend, ontvangt u van Credit Life een e-mail met een persoonlijke uitnodiging om een account aan te maken in het MyCreditLife klantportaal. Via dit klantportaal vult u de Elektronische Gezondheidsverklaring (EGV) in, kan u de verzekeringsaanvraag controleren en daar waar nodig aanvullen. Bovendien kan u op de hoogte blijven van de vorderingen en de uiteindelijke medische beoordeling van de aanvraag.

Klik hier voor meer informatie.

klik hier