Samen
Sterk
Zekerheid

Bescherm je inkomen

Wil jij ook extra financiële zorg hebben als het tegenzit?

Wij zorgen samen met uw adviseur dat u kunt blijven wonen.

 

Woonlastenverzekering

Met de Credit Life Woonlastenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunt u met de woonlastenverzekering blijven betalen.

Meer Info

Inkomensgarantie

De Credit Life Inkomensgarantie voorkomt een ongewenste daling van het inkomen bij arbeidsongeschiktheid. De WIA-uitkering wordt tijdens de arbeidsongeschiktheid gegarandeerd aangevuld tot het afgesproken bedrag.

Meer Info

Overlijdensrisicoverzekering

Als het inkomen van de belangrijkste kostwinner wegvalt, kunnen de meeste van ons nog maar een paar maanden van ons spaargeld leven. 

Meer Info

Kredietbeschermer

Met de Credit Life Kredietbeschermer hoeft u zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

Meer Info

Private Leasebeschermer

Met de Credit Life Private Leasebeschermer hoeft u zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een private lease. Die kunnen toch worden betaald door de Credit Life Private Leasebeschermer. In het geval van overlijden wordt het restant van de verplichtingen overgenomen.

Meer Info