De Credit Life ARV keert een eenmalig bedrag uit als u echt niet meer kunt werken.

ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering

Als u een hypotheek afsluit is het bijna vanzelfsprekend om een Overlijdensrisicoverzekering te nemen. Maar tegelijkertijd accepteert 4 van de 5 mensen het risico op arbeidsongeschiktheid. De Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV) biedt daar een oplossing voor.

Ons doel is dat iedereen die een hypotheek afsluit, zichzelf niet alleen verzekert voor overlijden maar ook voor arbeidsongeschiktheid. Dat is een risico dat wat ons betreft niet meer genomen hoeft te worden.

De Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV) keert eenmalig een vrij te besteden bedrag uit als u niet meer terug kunt keren in het arbeidsproces en daarom in de IVA terecht komt. U kunt ervoor kiezen om uw hypotheek volledig of deels af te lossen, zodat uw maandlasten voortaan een stuk lager worden. Of uw huis kan aangepast worden aan een nieuwe situatie als bijvoorbeeld trappenlopen niet meer (vanzelf) gaat..

Als u zich wilt verzekeren voor tijdelijke of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, raden we nog steeds een Credit Life Woonlastenverzekering of een Credit Life Inkomensgarantie aan.

Premievoorbeeld

Een verzekerde van 30 jaar heeft een inkomen van € 2.800 per maand en een (annuïteiten) hypotheek van € 170.000. De gewenste looptijd voor een verzekering is 20 jaar. Hoe verhouden de premies zich tot elkaar?

  1. Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering (ARV) maandpremie € 7,00 (€ 100.000,- verzekerd bedrag, 1,5% annuïtair dalend)
  2. Credit Life Woonlastenverzekering maandpremie € 14,24 (€ 733,- verzekerd maandbedrag)
  3. Credit Life Inkomensgarantie maandpremie € 15,88 (€ 2.520 gegarandeerd maandinkomen, geïndexeerd dus waarde vast)

Medische Acceptatie MyCreditLife

De medische beoordeling van een Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering wordt uitgevoerd in het klantportaal MyCreditLife van Credit Life. Lees meer.

Kortom, met de verzekeringen van Credit Life profiteert u van een snel en geautomatiseerd medisch traject voor een scherpe prijs.

Kenmerken

  • Keert een eenmalig bedrag uit bij blijvende volledige arbeidsongeschiktheid (IVA)
  • Dit bedrag is vrij besteedbaar
  • Vrij te kiezen verzekerd bedrag dat naar keuze annuïtair of lineair daalt
  • Verzekerd bedrag tot €250.000 mogelijk
  • Looptijd van maximaal 30 jaar (eindleeftijd 70 jaar of bereiken AOW-leeftijd

Advies

Wilt u uw inkomen beschermen als u helemaal niet meer kunt werken met de Credit Life ArbeidsongeschiktheidsRisicoVerzekering? Laat u goed adviseren wat voor u de best passende oplossing is.

De financiële producten van Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook u eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heeft u nog geen adviseur, dan brengen we u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Vul hier het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met u op.

Documenten

Let op! Deze voorwaarden gelden voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Jouw lopende verzekering heeft mogelijk andere voorwaarden.