De Credit Life Inkomensgarantie voorkomt een ongewenste inkomensdaling bij arbeidsongeschiktheid.

Inkomensgarantie

Gewoon je inkomen behouden.

De Credit Life Inkomensgarantie garandeert dat jouw inkomen op het door jouw gewenste niveau blijft. Dat doen we door jouw uitkering aan te vullen tot een bedrag dat we vooraf afspreken. We kunnen zelfs volledig aanvullen, tot 100% van je huidige inkomen!

Bij het afsluiten van de verzekering geef je aan welk inkomen je wil blijven ontvangen en hoelang de verzekering moet duren. De Credit Life Inkomensgarantie vult dus je arbeidsongeschiktheidsuitkering aan tot dit gewenste bedrag, zolang als je verzekering loopt. Je hebt de mogelijkheid om je verzekerd inkomen op ieder moment aan te passen.

Maar we doen meer. Je kunt ook kiezen voor een geïndexeerde uitkering zodat je altijd  een waardevaste uitkering in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid hebt.

Je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Een praktijkvoorbeeld met premies

Peter Bos, 30 jaar, ontvangt een salaris inclusief vakantiegeld van € 4.000 bruto per maand. Peter heeft met zijn adviseur bepaald dat hij in geval van langdurige ziekte € 3.600 nodig heeft, totdat hij 50 jaar wordt. Als Peter langdurig ziek wordt, vult de Credit Life Inkomensgarantie het inkomen aan tot € 3.600.

De premie die Peter betaalt voor deze zekerheid is bruto € 26,88 en netto € 16,48 per maand. Met de start van de uitkering na 1 jaar ziekte in plaats van bij aanvang WIA komt de premie uit op respectievelijk bruto € 28,88 en netto € 18,09 per maand.

Medische Acceptatie MyCreditLife

De medische beoordeling van een Credit Life Inkomensgrantie wordt uitgevoerd in het klantportaal MyCreditLife van Credit Life. Lees meer.

Kortom, met de verzekeringen van Credit Life profiteert u van een snel en geautomatiseerd medisch traject voor een scherpe prijs.

Kenmerken

  • Inkomens te verzekeren tot 100% van het laatst verdiende bruto loon, met een maximum van 100.000 euro per jaar.
  • Altijd een aanvulling tot het gewenste inkomen, zowel bij gehele als gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
  • Optionele indexatie zodat uitkering waardevast is.
  • Lange looptijden mogelijk, tot maximaal 70 jaar. Zelfs bij verdere verhoging van de AOW-leeftijd blijft het advies passend.
  • Altijd 3.000 euro als je langdurig en volledig arbeidsongeschikt wordt.
  • 35 euro per dag als je in het ziekenhuis ligt.

 

Advies

Wil je je inkomen optimaal beschermen met de Credit Life Inkomensgarantie? Laat je goed adviseren wat voor jou de best passende oplossing is.

De financiële producten van Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook jouw eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heb je nog geen adviseur, dan brengen we je graag in contact met een adviseur bij jou in de buurt. Vul hier het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met je op.

Documenten

Let op! Deze voorwaarden gelden voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Jouw lopende verzekering heeft mogelijk andere voorwaarden.