De Credit Life Kredietbeschermer zorgt ervoor dat u geen zorgen heeft over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Kredietbeschermer

 

Met de Credit Life Kredietbeschermer hoeft u in het geval van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid u geen zorgen te maken over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet door Credit Life ingelost.

 

Dekking Arbeidsongeschiktheid

Al na 30 dagen arbeidsongeschiktheid een uitkering! Liever een langere wachttijd tegen een lagere premie? Dan is er ook nog de keuze voor 1 jaar wachttijd. Wij volgen bij de beoordeling van arbeidsongeschiktheid de beslissing van het UWV.

 

Dekking Werkloosheid

Wordt u onverhoopt werkloos? Dan start de uitkering direct. De uitkering is maximaal 12 maanden, en maximaal zolang de consument een uitkering van het UWV ontvangt. Uit de cijfers van het CBS blijkt dat de consument in zeer veel situaties weer aan het werk is voordat de uitkering eindigt.

 

Dekking Overlijden

Bij het afsluiten van de Credit Life Kredietbeschermer, inclusief de dekking “overlijden” wordt het uitstaande saldo ingelost in het geval van overlijden. Hierdoor zijn nabestaanden financieel geholpen en hebben zij een zorg minder in verdrietige tijden.

Voor meer informatie raadpleeg hier de voorwaarden van de Credit Life Kredietbeschermer

Geen medisch traject, na aanvraag direct een polis

Het aanvragen van de Credit Life Private Kreditbeschermer is erg eenvoudig en verloopt bijzonder efficiënt. Aanvragen voor de Credit Life Private Leasebeschermer worden door uw adviseur met één klik elektronisch ingediend.  Er komt geen papier aan te pas. De aanvraag wordt binnen 2 minuten verwerkt, en u heeft de polis direct in uw bezit.

Kenmerken

  • Ruime verzekerde bedragen tot € 2000,- per maand
  • Geen medisch traject
  • Maar liefst tot € 75.000 dekking bij overlijden.
  • Uitstekende dekking tegen een scherpe premie.

 

 

Documenten

Let op! Deze voorwaarden gelden voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Jouw lopende verzekering heeft mogelijk andere voorwaarden.

Advies

Voor advies en meer informatie over de Kredietbeschermer verwijzen wij u graag naar uw financieel adviseur.

Bent u op zoek naar een adviseur die u meer kan vertellen over de Credit Life Kredietbeschermer?

Wij brengen u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Vul hier het contactformulier in en een adviseur neemt spoedig contact met u op.