De Credit Life Overlijdensrisicoverzekering zorgt er voor dat de emotionele klap geen financiële klap wordt voor uw nabestaande.

Overlijdensrisicoverzekering

De Credit Life Overlijdensrisicoverzekering is een verzekering dat zich richt op de hypotheekmarkt, waardoor bij overlijden de directe nabestaanden niet met een mogelijk hypotheekschuld achterblijven.

Wanneer het inkomen van een gezinslid door overlijden wegvalt, dan is dat niet alleen een emotioneel zwaar verlies. De meeste mensen kunnen slechts enkele maanden van hun spaargeld leven en zijn daarna op hulp aangewezen. Met Credit Life Overlijdensrisicoverzekering biedt uw nabestaanden financiële zekerheid na uw overlijden. Met deze overlijdensrisicoverzekering krijgen zij een eenmalige uitkering waarmee zij het wegvallen van uw inkomen of andere financiële gevolgen van uw overlijden kunnen opvangen.

 

 

Wanneer is een overlijdensrisicoverzekering zinvol?

Om uw partner of gezin te beschermen tegen financiële nood als gevolg van overlijden van de hoofdverdiener. Vooral voor gezinnen met één kostwinnaar is een overlijdensrisicoverzekering sterk aan te bevelen. Bij hypotheken of andere langlopende leningen. Vaak eisen banken of andere hypotheekverstrekkers dat een overlijdensrisicoverzekering is afgesloten als zekerheid voor de lening.

Verzekeringskaart

Credit Life biedt haar verzekeringen aan via verschillende partners. Met de verzekeringskaart kunt u in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Overlijdensrisicoverzekering van onze partners te vergelijken met andere aanbieders.

 

    

Meer weten over de Overlijdensrisicoverzekering?

Heeft u vragen over het advies of de totstandkoming van deze Credit Life Overlijdensrisicoverzekering? Neem dan contact op met uw financieel adviseur. Een financieel adviseur neemt graag de tijd om u uitgebreid te informeren.

Nog geen financieel adviseur?  Zoek een adviseur bij u in de buurt en laat u goed adviseren.

Zoek een adviseur

Medische Acceptatie MyCreditLife

De medische beoordeling van een Credit Life Overlijdensrisicoverzekering wordt uitgevoerd in het klantportaal MyCreditLife van Credit Life. 

Lees meer.

Kortom, met de verzekeringen van Credit Life profiteert u van een snel en geautomatiseerd medisch traject voor een scherpe prijs.

Kenmerken

  • Scherp geprijsd en ruime acceptatiegrenzen
  • Hoge verzekerde bedragen mogelijk tot maar liefst € 6.000.000
  • Versnelde doorlooptijd door intelligente medische verklaring MyCreditLife

 

Advies

Wilt u uw nabestaande optimaal beschermen met de Credit Life Overlijdensrisicoverzekering? Laat u goed adviseren wat voor u de best passende oplossing is.

De financiële producten van Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook u eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heeft u nog geen adviseur, dan brengen we u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Vul hier het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met u op.

Documenten

Let op! Deze voorwaarden gelden voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Jouw lopende verzekering heeft mogelijk andere voorwaarden.