De Credit Life Private Leasebeschermer zorgt ervoor dat u geen zorgen heeft over de maandlasten van een private lease.

Private Leasebeschermer

 

Met de Credit Life Private Leasebeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een private lease. Die kunnen toch worden betaald door de Credit Life Private Leasebeschermer. In het geval van overlijden wordt het restant van de verplichtingen overgenomen.

Dekking Arbeidsongeschiktheid

Al na 30 dagen arbeidsongeschiktheid een uitkering! Liever een langere wachttijd tegen een lagere premie? Dan is er ook nog de keuze voor 1 jaar wachttijd. Wij hanteren geen specifieke uitsluitingen en volgen bij de beoordeling van arbeidsongeschiktheid de beslissing van het UWV.

 

Dekking Werkloosheid

Wordt u onverhoopt werkloos? Dan start de uitkering direct. De uitkering is maximaal 12 maanden, en maximaal zolang u een uitkering van het UWV ontvangt. Uit de cijfers van het CBS blijkt dat mensen in zeer veel situaties weer aan het werk zijn voordat de uitkering eindigt.

 

Dekking Overlijden

Bij het afsluiten van de Credit Life Private Leasebeschermer, inclusief de dekking “overlijden” kan het uitstaande saldo worden ingelost in het geval van overlijden. Hierdoor zijn nabestaanden financieel geholpen en hebben zij een zorg minder in verdrietige tijden.

Voor meer informatie raadpleeg hier de voorwaarden van de Credit Life Private Leasebeschermer.

Geen medisch traject, na aanvraag direct een polis

Het aanvragen van de Credit Life Private Leasebeschermer is erg eenvoudig en verloopt bijzonder efficiënt. Aanvragen voor de Credit Life Private Leasebeschermer worden door uw adviseur met één klik elektronisch ingediend.  Er komt geen papier aan te pas. De aanvraag wordt binnen 2 minuten verwerkt, en u heeft de polis direct in uw bezit.

Kenmerken

  • Ruime verzekerde bedragen tot € 2.000,- per maand
  • Geen medisch traject
  • Maar liefst tot € 75.000 dekking bij overlijden
  • Uitstekende dekking tegen een scherpe premie
  • En bij overlijden kan uw partner gewoon doorrijden totdat het contract eindigt.

 

 

Documenten

Let op! Deze voorwaarden gelden voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Jouw lopende verzekering heeft mogelijk andere voorwaarden.

Advies

Voor advies en meer informatie over de Kredietbeschermer verwijzen wij u graag naar uw financieel adviseur.

Bent u op zoek naar een adviseur die u meer kan vertellen over de Credit Life Private Leasebeschermer?

Wij brengen u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Vul hier het contactformulier in en een adviseur neemt spoedig contact met u op.