De Credit Life Woonlastenverzekering zorgt ervoor dat u kunt blijven wonen.

Woonlastenverzekering

Blijven wonen, ook als het tegenzit.

Gaat u een huis kopen? Of heeft u al een eigen huis? Dan is het belangrijk dat u financieel goed beschermd bent tegen onverwachte situaties zoals een langdurige ziekte, een ongeval of het kwijtraken van uw werk.

In deze situaties kunnen uw inkomsten aanzienlijk dalen. Kunt u in zo’n geval uw woonlasten nog wel betalen? En als dat het geval is, houdt u daarnaast nog wel voldoende over om prettig te leven?

Met de Credit Life Woonlastenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt uw woonlasten gewoon blijven betalen en in uw huis blijven wonen.

 

Kenmerken

  • Scherpe premie
  • Looptijd onbeperkt (tot maximale eindleeftijd van 70 jaar)
  • Keert uit als het eigen beroep niet meer kan worden beoefend
  • Elke oorzaak van de arbeidsongeschiktheid gedekt
  • Bestaande aandoeningen verzekerbaar
  • Eenmalige extra uitkering bij arbeidsongeschiktheid en ziekenhuisopname
  • Optie voor uitsluitend ongevallendekking beschikbaar

 

Beste Woonlastenverzekering van Nederland

Credit Life is tweemaal op rij tot winnaar uitgeroepen van de Gouden Lotus Award als beste inkomensverzekeraar van Nederland. Onze woonlastenverzekering is al jarenlang toonaangevend en heeft een scherp geprijsde premie.

Ruime dekking

Met de Credit Life Woonlastenverzekering profiteert u van de beste voorwaarden. Bij lichamelijke of psychische klachten die de beroepsuitoefening helemaal of deels verhinderen, wordt afhankelijk van de gekozen eigenrisicotermijn altijd een maandbedrag uitgekeerd op basis van beroepsarbeid. Vanaf het derde jaar kan er gekozen worden voor gangbare, passende of beroepsarbeid.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de criteria gangbare, passende en beroepsarbeid.

Heldere voorwaarden

De voorwaarden zijn in voor iedereen begrijpelijke taal opgesteld. U weet precies waar u aan toe bent en wat u als verzekerde kunt verwachten. Dus geen nare verrassingen als er een beroep op de verzekering wordt gedaan. Zekerheid staat voorop.

Lees hier de voorwaarden.

Extra ondersteuning bij ziekenhuisopname en volledige arbeidsongeschiktheid

Als u in het ziekenhuis wordt opgenomen, dan ontvangt u een extra uitkering van € 35 per dag, tot maximaal 30 dagen. Ook ontvangt u een eenmalige extra uitkering van € 3.000 wanneer u langdurig volledig arbeidsongeschikt raakt, zodat u meteen uw kosten kunt opvangen.

Risico van ongeval ook apart verzekerbaar

Als u zich alleen tegen de financiële risico’s van een ongeval wilt verzekeren dan kan dit, zonder dat medische keuring is vereist. U kunt onze ‘Credit Life Woonlastenverzekering ongevallen’ op een later tijdstip en na medische acceptatie altijd nog eenvoudig omzetten naar een volledige dekking.

Laat u goed adviseren over de woonlastenverzekering

Een financieel adviseur neemt graag de tijd om u uitgebreid te informeren over de woonlastenverzekering. Neem contact op met een adviseur bij u in de buurt en laat u goed adviseren.

Medische Acceptatie MyCreditLife

De medische beoordeling van een Credit Life Woonlastenverzekering wordt uitgevoerd in het klantportaal MyCreditLife van Credit Life. Lees meer.

Kortom, met de verzekeringen van Credit Life profiteert u van een snel en geautomatiseerd medisch traject voor een scherpe prijs.

Advies

Wilt u uw inkomen optimaal beschermen met de Credit Life Woonlastenverzekering? Laat u goed adviseren wat voor u de best passende oplossing is.

De financiële producten van Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook u eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heeft u nog geen adviseur, dan brengen we u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Vul hier het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met u op.

Documenten

Let op! Deze voorwaarden gelden voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Jouw lopende verzekering heeft mogelijk andere voorwaarden.